Contact

Solid Ground Movement is een hiphopdansschool en bevindt zich tegenover het centrale station van Amsterdam, op het randje van Amsterdam Noord. Samen met andere waardevolle partijen uit de culturele sector, maken we dankbaar gebruik van de inspirerende locatie: de tolhuistuin. Naast dansaanbod, binnen de disciplines hiphop en breakdance, behoort de verhuur van twee dansstudio's (inclusief kleedkamers en douches) tot de mogelijkheden. Deelnemen aan onze lessen kan vanaf een leeftijd van 6 jaar, jongeren die een basis hebben in de hiphop of net beginnen. Met ingang van oktober hebben we ons dansaanbod uitgebreid met hiphop voor 25+. 

Ons aanbod is betaalbaar en kan afgenomen worden, in de vorm van strippenkaarten: een strippenkaart van 10 of 25 strippen, kost respectievelijk 30 of 60 euro. Een proefles om vertrouwd te raken met onze dansschool kan uiteraard. Als dansschool vinden we het belangrijk dat talentontwikkeling toegankelijk dient te zijn voor iedereen met een passie voor hiphop. Daarom maakt onze hiphopdansschool zich sterk voor een betaalbaar aanbod voor iedereen, door structureel deel te nemen aan reducties voor kinderen, zoals: ons aanbod in de Kidsgids van de gemeente van Amsterdam en dansen tegen een gereduceerd tarief voor jongeren met een CJP-pas. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden. Dit kan door te mailen naar info@solidgroundmovement.nl

Bereikbaarheid:

Voor bezoekers van onze hiphopdansschool die gebruik maken van het openbaar vervoer: vanaf Amsterdam Centraal Station is er om de enkele minuten een veerverbinding naar de Buiksloterweg (let wel: minder regelmatige tijden in het weekend). Als je van de pont (richting de Buiksloterweg) afkomt, is het 2 minuten lopen richting onze dansschool.Onze locatie is herkenbaar aan de trap die je naar cafe THT leidt.

Je kan het pand betreden door gebruik te maken van de glazen deur, die zich links van de trap naar cafe THT bevindt. (Op selecte tijden is deze deur niet toegankelijk, in dit geval kan je onze dansstudio's bereiken door cafe THT binnen te lopen, door te lopen naar de achterzijde van het cafe en vervolgens gebruik te maken van de trap naar beneden om bij onze dansstudio's te komen.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Solid Ground Movement is een trots onderdeel van de cultuursector en wij erkennen dat transparantie een belangrijke voorwaarde is voor inhoudelijk, integer en zakelijk presteren. Wij hanteren daarom bewust de Governance Code Cultuur. 

Lees meer

vestigingsadres
Buiksloterweg 5C
1031 CC AMSTERDAM
020 – 612 13 87

mail
zakelijk@solidgroundmovement.nl

info, vragen
info@solidgroundmovement.nl